Guus Bosman

software engineering director


You are here

dailylife

Family dinner in Middenmeer

Jaap.Friday evening Ettie & Gerben came to Middenmeer, and we had a nice family dinner. Jaap baked delicious home-made pizza and it was as great as I remembered.

I wasn't sure if I'd be able to sleep well. The first night in Middenmeer I was exhausted after the traveling; it's the second night that's usually the hardest due to the time difference. However, I slept great. I woke up at 4:45 am, and it took my a good hour to fall back to sleep but I woke up at 8.45 am, a little groggy but with 8 hours of rest. Yesterday's morning run and the long walks later in the day surely helped.

In the morning a fun project was waiting for me -- going up in the attic at my parent's place. Five years ago we stored our belongings there and every time I've been back it's been fun to dive into the boxes and pick up things to bring to the States. I picked up some goodies and selected some boxes to empty out. We also prepared the audio equipment for Jaap's birthday party next week.

Jaap.

Comments

Jaap's picture

Plm 200 gr bloem en gist en water (35 graden Celcius warm) mengen en twee keer rijzen en kneden,een flinke scheut olijfolie erbij kneden. Na het uitrollen de bodem een kwartiertje laten narijzen. (niet warmer dan 40 graden Celcius)
De bodem bestrijken met een saus van 50 gr gehakt, een ui, knoflook, in olie aangebraden en tomatenpuree (even laten meebakken) en met water. De saus eerst zeker een uur pruttelen. Provencaalse kruiden erbij.
De piza vullen met naar keuze: kaas, uienringen, soorten vis (tonijn, ansjovis, sardien), salami, ei, griekse zwarte olijven. (Spaanse olijven zijn helemaal niet lekker). Paprikasnippers, en alles wat je lekker lijkt.
Piza plm. een half uur op plm 170 graden laten bakken in een warme oven.
Serveren met sla en rode wijn.

Recent comments

Recently read

Books I've recently read: